2008. november 29., szombat

2009 - Naptáron a Pa-Dö-Dő

Jövőre már őket is láthatjuk egy naptáron! A Vigyél Haza Alapítvány 2009-es asztali és falinaptárán olyan ismert emberek pózolnak gazdára váró Illatos úti kutyusokkal, mint Alföldi Róbert, Azurák Csaba, Kőbán Rita, Bánhidi Petra, Czene Attila, Für Anikó, Kecskés Karina, Novák Péter, Ónodi Eszter, Popper Péter, Presser Gábor, és persze a lányok!

Botrányos - drága- Pa-Dö-Dő lemezek Budapesten - Letöltések


Felháborító, már-már szemtelen árakon találkozhattok az elmúlt évek Pa-Dö-Dő legsikeresebb lemezeivel különböző lemezboltokban, ráadásul csomagolás nélkül porosan, és szmötyisen. Lemezkommandónk lecsapott a budapesti lemezboltokra, és felháborodottan figyelte az eseményeket, miszerint az Egy Kicsit Bulizgatunk lemez 4890 Ft-ot vert, a Nem Volt Egyszerű, Csókoltatunk Mária lemez pedig 4590 Ft-ért volt megvehető. Ami szomorú, hogy a legnagyobb üzletlánc (a fukar nem nézünk hülyének) kilistázta a Pa-Dö-Dő lemezeket, így a legtöbb bolt polcairól már lekerültek a lemezek. Ami viszont jó hír, hogy a hivatalos oldalon továbbra is nagyon jutányos áron megvehetitek a lemezeket, és a postás bácsi még házhoz is viszi nektek! Na és persze a koncerteken is megvásárolhatók a dalok. Soha ne vásároljatok hamisítványt, és végképp ne aukciós oldalakról használt lemezeket, hiszen egy vadi új lemez sokkal olcsóbb a www.padodo.hu/bazar oldalon.

Már csak 2 nap!

Bizony - bizony! 2 nap, és a blog ami egyébként a Pa-Dö-Dő kisegyüttes élete első blogja, felveszi a karácsonyi jelmezét, és hoz egy csomó új extrát is. Ami azt jelenti, hogy ez lesz az első közös karácsony Veletek, így természetes, hogy lesznek eksztrák is az oldalon! A hatalmas nagy karácsonyi dömping mellett szeretném felhívni mindenkinek a figyelmét az új lemezre, amely az "így 20 felett ránkfér 1 kis generál" címet kapta. Szóval nem csak a Madonna új lemezét kell keresni! :)

2008. november 27., csütörtök

Hepi Bőrszdély Tu Morzsi!


HEPI BŐRSZDÉLY!

Bizony bizony! Ma születésnapot ünnepelünk, tehát mindenki énekeljen együtt a Pa-Dö-Dő Blog egyik törzs biztonsági őr emberének a Morzsinak, aki a kezdetek óta jelen van itt Velünk. Boldog születésnapot!

A Pa-Dö-Dő blog

2008. november 26., szerda

Megújulás, extra meglepetések - mindez hamarosan!

Sziasztok!

Most nem egy bejegyzés, hanem egy levél lett írva. Azért, mert ilyen még nem volt. .) Na de komolyra fordítva a szót, hamarosan jön a Mikulás, meg a Karácsony... és hát ahogy az természetes, mi is karácsonyozni fogunk. Hogyan? Úgy, hogy mindannyian felöltözünk, és elmegyünk hozzád, kiesszük a vagyonod, és bulit tartasz nekünk. Természetesen nem, de jó lenne, nem? Szóval, teljes új, ünnepi öltözéket kap az oldal - a sok ünnepi "ruhának" a szabászata már tegnap megkezdődött-, valamint ismét lesz 2!!! új lemez is, ami még titok övezet (aki nem tudná, a PDD Blog olvasói meglepetésként kapnak egy eksztra lemezt, amiért nem kell fizetnie senkinek sem, legálisan le lehet tölteni azt). Ezen felül hamarosan indulni fog egy olyan dolog, amivel a Pa-Dö-Dő rajongótábora közösséggé tud alakulni, és mindenki tud majd mindenkivel beszélni, és így egy hatalmas országos család leszünk! Hamrosan vége lesz az évnek is!

No de most így ennyi kis szmötyi.

Vigyázzatok magatokra!

Attila
(PDD Blog szerkesztő

u.i.: most nincs ilyen.

2008. november 24., hétfő

Pa-Dö-Dő 20 ( A nagy koncert)

a pa-dö-dő kisegyüttes élete huszadik születésnapi koncert+je pár képben...










a képekért külön köszönet : Era

A Pa-Dö-Dő bazár még mindig a legolcsóbb*!

Bizony, bizony. Hiszen a Pa-Dö-Dő lemezeket itt tudod a legjutányosabb áron közvetlen a kisegyüttes egyik gyöngyszemétől, az Évitől megrendelni. Miket lehet rendelni? Íme a lista. Mindenki válogathat kedvére a lemezekből, és a PDD-s mütyűrökből!

CD-k
20 éves a Pa Dö Dő, amelynek alkalmából a következő lemez előtt megjelent lemez után most itt egy új lemez, amely a sorban a 21.bé [INGYENES - letölthető az oldalról!]
Így 20 felett ránkfér 1 kis generál [még nem rendelhető - a koncerteken 1000 Ft]
Habár a hazai lemezeladás tavalyelőtt 40, tavaly meg még 20 százalékkal csökkent, mi ennek ellenére most is csinálunk lemezt. Például azért, mert az idén 18 évesek lettünk... Na hát ez az. [2500Ft]
nem volt egyszerü.csókoltatunk mária. [2200Ft]
Igen! Az idén is csináltunk új lemezt [2200Ft]
Had' énekeljünk mi is az idén! [2200Ft]
Beszt Of PDD: 15 éves Jubileum (2 CD) [2200Ft]
Tuinvan.Marivan.Györgyivan.Közösvan [2200Ft]
Egy kicsit bulizgatunk? [2200Ft]
Ví ár femili [2200Ft]
Retyetye (nem gyári!) [1200Ft]
Egyveleg (nem gyári!) [1200Ft]
Koncert 1999 (nem gyári!)[1200Ft]
10 éves a Padödö (nem gyári!)[1200Ft]
Nekünk nyolc! (nem gyári!)[1200Ft]
Kérem a következőt (nem gyári!)[1200Ft]
Einstand (nem gyári!) [1200Ft]
Szép az élet (nem gyári!) [1200Ft]
Tessék dudálni! (nem gyári!) [1200Ft]
PaDöDö : 1989 -> `91 (nem gyári!) [1200Ft]
és vannak egyéb mütyűrök is...

Videókazetta [3000Ft]
Óra [3000Ft]
Nagy bögre [500Ft]
Kis bögre [400Ft]
Sapka [2000Ft]
Passtartó, telefontartó [800Ft]
Toll [300Ft]
Póló (több színben és méretben) [1000Ft]
Mécsestartó [800Ft]
Kirakó [800Ft]
* az árak az egyes koncerteken változhatnak.
Jó vásárlást www.padodo.hu/bazar oldalon!

Gusztustalan haszonleső PDD lemez tulajdonos




Nem gyenge lemezre találtam (már igen rég) az egyik aukciós oldalon. A Ví Ár Femili lemezről van szó, amely egy fasza kis lámpával meg van világítva, aminek hatására az kékes színű lesz. És a csavar az egészben, hogy az Egy Kicsit Bulizgatunk album hátsó borítója van berakva. (Persze hiszen az eredeti lemezé rikító sárga, és az UV hatására az nem lesz szép kék...) És ezért csupán 2400 Ft-ot kell fizetnünk. Ráadásul használt lemez, és még ici pici csalást is bevet az eladó. De mi nem dőlünk ennek be! Az eredeti a Pa-Dö-Dő bazárjában sokkal olcsóbb!

Free chat widget @ ShoutMix