2008. szeptember 20., szombat

Már csak 1 nap maradt!

Már csak 1 nap maradt a szavazás első fordulójából. Igen nagy fölénnyel vezet a "Szédült Éjjel", de még bármi történhet. A szavazást Te is alakíthatod, ha voksolsz. 

Jönnek az eksztrák!

Bizony! Hamarosan sok extrával találkozhat az, aki az oldalra látogat. Saját készítésű interjúk, először Magyarországon Pa-Dö-Dő-s háttérképek, mobiltartalmak, exkluzív zenei anyagok. Hogy mikor? Hamarosan. :) Érdemes naponta többször visszanézni, és keresgélni! :)

2008. szeptember 17., szerda

ignisbubu ajándéka a Pa-Dö-Dő Blognak


Egy kedves ember ignisbubu készített egy kis ajándékot a blognak, amelyet köszönettel veszünk, és természetesen be is mutatom az oldalon. Íme a remekmű. Reméljük, hamarosan lesz ilyen utcatáblicsku is. :)

Túl a 300 látogatón

Gyerekek! Az oldal hivatalosan tegnap startolt, és tegnap reggel óta már több mint 300 látogatója volt az első PDD blognak! A szavazatok gyűlnek, egyre izgalmasabb versenyt ígérve a daloknak. Köszönöttel vesszük ám javaslataitokat is, vagy észrevételeiteket is akár mélben, akár cseten.
Atis
a blog szerkesztője

Egy Kicsit Bulizgat-ott . A PDD Blog első bébi táncosa







Bizony bizony. Marcus épp az egy kicsit bulizgatunkra ropta, amikor is a szemfüles zeneszolgáltató szuperanyuka lencsevégre kapta. A gyerkőc a Pa-Dö-Dő 42. születésnapi buliján egész biztosan a tánckar tagja lesz.
Köszönjük a képet Anitának!

Keressük a világ legnagyobb Pa-Dö-Dő gyűjteményét!

Na most az van, hogy az egész világra kiterjedően keressük azt a személyt, aki a legnagyobb Pa-Dö-Dő gyűjteménnyel rendelkezik. Minden számít. A feladat: összerendezni a cédéket kazettákat meg mindent, lefotózni, és a képeket elküldeni a padodoblog@gmail.com mélcímre. A legnagyobb gyűjtemény tulajdonosát meg fogjátok ismerni, na meg a gyűjteményt is. Kattintásokra fel, ízzítsátok a fényképezőgépeket!

.)

2008. szeptember 16., kedd

MORZSI - Ő az első csetelője az oldalnak.

Hát igen... Ez a bejegyzés majd a 79. születésnapkor sokat ér majd. Köszönjük Morzsi, aztán ügyesen pötyögni a továbbiakban!

SZAVAZÁS IN-DUL!

Szavazás indul minden idők legjobb 30 padödő dala címért. Minden 7en egy album dalaira lehet szavazni. A kérdés igen egyszerű… : Melyik a kedvenc dalod a szavazásban megnevezett albumról ? Egyszerre több dalra is szavazhatsz. Kattintásra fel!

CSETELHECC is már!

Bizony bizony. bal oldalon megtalálható a cset funkció, ahol aztán lehet írni, üzenni, kérdezni megasatöbbi. :) jó szórakozást!

2008. szeptember 14., vasárnap

2008 - Az új Pa-Dö-Dő lemez

Elkészült a Pa-Dö-Dő legújabb lemeze, amely szám szerint a 30. lemez. (hogy ennyi? számolj utána minden maxival, mindennel... :) )

a címe : ÍGY 20 FELETT RÁNKFÉR 1 KIS GENERÁL

a dalok

1. Fűrész (2:10)
2. Messze szálljon (3:22)
3. Lehajtott fejjel (2:59) -  A LEMEZ LEGJOBB DALA
4. Csöngess be hozzám (2:39)
5. Szép dal (2:44)
6. Ha ismernél (3:01)
7. Bye-bye Szása (3:20) vadonatúj karibi verzió

borító: teljesen új design, hamarosan a képeket is közzéteszem.

Primadonna lett Mariann és Györgyi


Nők Lapja Cafe 

2008. 09. 13.

Pénteken este ünnepelte huszadik születésnapját a Pa-Dö-Dő együttes, ennek alkalmából őrületes koncerttel lepték meg a rajongóikat. 
Hirdetés
 

„Így 20 felett ránk fér 1 kis Generál” címmel, a koncert napján jelent meg a lányok huszadik lemeze, melyen a Generál zenekar legnagyobb slágereit dolgozták fel. A Csengess be hozzám jó barát, vagy a Fűrész- dal leporolásával Mariann és Györgyi nagy kedvenceik előtt tisztelegnek.

A koncert legnagyobb meglepetése az a blokk volt, melyben primadonnáknak öltözve operett slágereket énekeltek, miközben a tánckar eszeveszett koreográfiát mutatott be.


Többen aggódtak, hogy hogyan bírja majd a kétórás koncertet Lang Györgyi, de ő mindenkit elkápráztatott. Valósággal doppingolta az az energia, amit a rajongóktól kapott. A buli előtt már hetekkel próbáltak, hogy minden rendben menjen.

Természetesen ezúttal sem hiányozhattak a régi nagy slágerek, a Bye- bye Szása például karibi hangulatban forrósította fel a közönséget.

Bár Falusi Mariann rövid időre elhagyja az országot, részt vesz az RTL Klub „Celeb vagyok, ments ki innen!” című műsorában, de ahogy hazaér, máris folytatják a közös munkát, hiszen idén karácsonyra újabb meglepetéssel készülnek. Egyelőre csak annyit árultak el, hogy egy olyan album készül, melynek az egész család örülhet majd.

az első bejegyzés

helló!

amikor ezek a sorok íródnak, ti(k) még nem láthattyátok a blogot, sőt nem is tudtok róla, hogy lesz... de hamarosan megkapjátok a kis üzeneteket, és akkor majd jöttök ide sok százan ezren. ami fontos az oldallal kapcsolatban:

- ez egy rajongói oldal, tehát nem hivatalos pdd cucc, de igyekszem így is olyanná varázsolni, hogy mindig mindent időben elsőként innen tudhassatok meg. 

- az oldalról zenéket nem fogtok tudni letölteni, mert aki padödő dalokra vágyik, az vegye meg a cédéket a www.padodo.hu oldal bazárjában, hiszen ott sokkal olcsóbb mint bárhol máshol az országban. természetesen lesznek majd különlegességek is remélhetőleg, ehhez majd a padödő szíves hozzájárulása is szükséges lesz. 

- interaktív oldalnak készült ez az oldal, ami azt jelenti, hogy minden egyes bejegyzéshez nyugodt szívvel lehet a kommenteket vésni (természetesen normál hangnemben), és így véleményezni, ismerkedni, barátkozni is tudtok az oldalon.

- igyekszem minden érdekes dolgot összekapirgálni, és ötletes dolgokat kikreálni.

Elsőre most így ennyit írnék, remélem minden padödő szimpatizáns örömét fogja lelni az oldalban.

Soxeretettel:

Atis

(szerkesztő)


Free chat widget @ ShoutMix